Coola nyheter

Det är inte bara teknikfanatiker som älskar hightech-prylar!

Idag finns det alla möjliga tekniska saker som hjälper, underlättar för och underhåller våra husdjur. De som gillar nyheter för sina husdjur har många sidor på nätet där man kan köpa teknikprylar ifrån hela världen.Men det ska absolut inte ersätta ens egentid med djuret, bara underlätta eller underhålla.

Man kan läsa mer om detta i

artikeln hos pcforalla.se som listar en del av alla nya och coola tillbehör för våra lurviga vänner!

Som exempel, en matskål som man kan spela in på! Denna pryl kan spela upp inspelade röster med hjälp av en timer på rätt tid. Det kan hända att man behöver vara hemifrån och hunden behöver äta på en viss tid. Då kan man spela in att den ska spela upp “sitt”, efter några sekunder så säger den “varsågod” och vrider så att maten kommer fram! Självklart är det bästa att vara hemma men detta är ändå ett bra substitut om man måste på möte eller liknande.

En annan häftig sak som är nytt är att du kan leka med din hund fast du inte är hemma!

Kanske inget man ska rekommendera men alla dessa tips är som sagt inte något som ersätter, bara underlättar. Man kan via en mobilapp och ett stativ prata och se hunden och den kan också poppa ut små godisbitar. Det är ju en bra sak om man åker tåg eller liknande och inte vill att ens vän är själv.

Ett sista exempel är en rund ring som man kopplar på vattenslangen, med schampobehållare. Och man kan då duscha av hunden snabbt och enkelt! Så skrivs det iallafall, hade varit roligt att se ett test av den i verkligheten med en hund som inte gillar att duscha.

Ja, det finns mycket teknikprylar. Kanske inte för alla, men de är trots allt ganska häftiga!