En social nyhet

Nyhet och nyhet, erkänner att detta inte är riktigt en nyhet då den kom år 2015, dock ändå värd att ta upp i en artikel eftersom den är oerhört hjälpsam för alla hundägare med flera!

Detta gäller en app som är en community för alla som älskar hundar. Där kan du hitta bra ställen att rasta/leka med din hund. Du kan hitta en/flera promenadkompisar till dig och din hund. Du kan också hitta en hundvakt om du behöver!

Denna app uppfanns som sagt år 2015 men den är fortfarande populär och kan nog bli en riktig hit.

Det är ju ofta så, fast man äger en hund så kan det ändå vara ensamt. När man är ute på promenader så hälsar många gånger inte ens personer på en. Detta var ett problem ansåg Katharina Welin och hennes kolleger. De tog då fram en app för alla hundälskare och hundägare! Vill du så kan du läsa hela artikeln här på idg.se, det är en intressant idé! Det är absolut en sak värd att prova, det passar alla sorters människor. Särskilt bra är det om man kan nå de som kanske är mer utanför med såsom äldre och unga.

Denna app är framtagen för att alla som gillar hundar ska kunna träffas, få råd och även få hjälp med hundvakt med mera. Appen heter HappyTail och den finns för både iPhone och Android. Men vill du använda en data så har de också en hemsida som heter happytail.com och där finns all tänkbara information.

Tummen upp för alla idéer där vi människor blir mer sociala och hjälper varandra mer. Denna digitalisering av samhället gör oss alla automatiskt osociala dessvärre. Så det är härligt att se sådana här hjälpmedel till att både hundar och hundälskare blir gladare.

Glädje är väldigt smittande så det blir en väldigt trevlig effekt där fler och fler blir smittade!