Utklädd hund med sånger

lla blir glada av att höra roliga låtar och vem älskar inte en söt hund som har kläder?

Det finns ett program som har fina barnlåtar med hundprogrammet “Waffle the Wonder Dog” där de har sånger som är lätta att lära sig, och även de vuxna svänger nog lite på höfterna när de hör dem.

Detta är ett nytt program som finns på BBC:s barnkanal som heter CBeeBies. Det är gjort för barn/familj och kan ses på CBeeBies.com, helt klart roligt för hela familjen med en typisk amerikansk familj som skänker många skratt.

Om du vill kan du

läsa mer på Imdb.com som har bra recensioner om olika program, det är bra och surfa dit om man vill ha inspiration eller tips på program, serie eller film!

Men vi svenskar har också bra hundprogram, till exempel har Anders Bagge sitt hundprogram “Bagges hemlösa hundar”. Det är just nu slut för säsongen men allt pekar på en ny säsong som då blir säsong 3. Om ni trots allt vill se programmet så kan ni surfa in på tv4.se eller sjuan.se och ser då vägar till programmet.

Det är alltid fint att se hur en känd person tar sig an problem för att hjälpa till. Det är då ingen tvekan om att vi tar åt oss mer om det är en känd person som framför något.

Hundarna i hundstallen runt om i Sverige behöver verkligen vår hjälp. Allt för många hundar ges till hundstall när de kommer i “tonåren” eller när ägarna inser att de blivit för stora eller är alldeles för “krävande”.

Här som med allt annat i livet så är kunskap väldigt viktigt. Om man vill köpa hund så måste man tänka på att de lever i minst 10 år, de behöver gå ut iallafall 4 gånger(minst) per dag och kärlek och uppfostran behövs dagligen.

Även försäkring och veterinär behövs.

Man ger mycket men får dubbelt tillbaka!